T-Mobile leert ICT'er kennen via Technology Pulse

Medewerkers van het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag maken vandaag kennis met de ict'ers van het bedrijf. Personeelsleden van de afdeling Technology laten zien wat hun werk inhoudt. Het moet zorgen voor betrokkenheid tussen de ict-afdeling en de rest van het bedrijf.

Telecombedrijf T-Mobile organiseerde een intern evenement waarbij medewerkers het personeel van de ict-afdeling kunnen leren kennen. Tijdens dit Technology Event laten de ict'ers zien waarmee ze bezig zijn.

Het Technology Event, in de centrale hal van het hoofdkantoor van T-Mobile, moet ervoor zorgen dat de medewerkers van T-Mobile op de hoogte zijn van het werk van hun ict-collega's. Medewerkers van de afdelingen Technology Services, Operations, Information Technology, Service Management en RAN Planning & Deployment houden presentaties en leggen hun werkzaamheden uit.

Volgens woordvoerder Henny van der Heijden is technologie een belangrijk onderdeel van T-Mobile. "Met dit initiatief willen we ons personeel inlichten over de laatste stand van zaken op de ict-afdeling", zegt hij.

Het evenement wordt georganiseerd nadat T-Mobile in oktober vorig jaar concurrent Orange overnam. Dat bedrijf organiseerde vaker een soortgelijke kennismaking. Ook de samenvoeging van de twee telefoonnetwerken was voor T-Mobile aanleiding voor het Technology Event.

"Medewerkers van T-Mobile en Orange zijn bezig de integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen", schrijft Technology-directeur Jan Kuijpers in een bericht aan alle medewerkers. "Met de Technology Pulse geven we alle werknemers van T-Mobile Nederland de kans om te kijken aan welke innovatieve diensten Technology werkt."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-10T16:28:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.