Bevestigd: Lotus Notes op de iPhone in 2008

Dit artikel delen:

Er komt dit jaar nog een versie van Lotus Notes voor de iPhone. Om de smartphone interessant te maken voor het bedrijfsleven is het belangrijk dat er meer van dergelijke zakelijke toepassingen voor de iPhone komen.

IBM komt dit jaar nog met een Lotus Notes-versie voor de iPhone. De geruchten dat er een versie voor de iPhone zou komen waren er al tijdens Lotusphere, de gebruikersconferentie van Big Blue.

Het bedrijf heeft een speciale site ingericht over IBM Lotus iNotes. Op de subsite zijn screenshots van de applicatie te zien. Big Blue zegt wel dat de screenshots gebaseerd zijn op plannen. Het uiteindelijke product kan er heel anders uitzien.

Dergelijke mailtoepassingen voor de iPhone zijn belangrijk om het gebruik van de telefoon in het bedrijfsleven te stimuleren. Microsoft Exchange Activesync draait al op de iPhone. Dit is een reden om de iPhone te gebruiken in het bedrijf, volgens de analistenbureau's Gartner en Forrester Research. Zij hebben ook vier andere redenen om de iPhone te gebruiken in de zakelijke markt. Ook noemen ze acht redenen om dat niet te doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-08-11T16:57:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.