Managed hosting door True

Bevestigd: Lotus Notes op de iPhone in 2008

 

Er komt dit jaar nog een versie van Lotus Notes voor de iPhone. Om de smartphone interessant te maken voor het bedrijfsleven is het belangrijk dat er meer van dergelijke zakelijke toepassingen voor de iPhone komen.

IBM komt dit jaar nog met een Lotus Notes-versie voor de iPhone. De geruchten dat er een versie voor de iPhone zou komen waren er al tijdens Lotusphere, de gebruikersconferentie van Big Blue.

Het bedrijf heeft een speciale site ingericht over IBM Lotus iNotes. Op de subsite zijn screenshots van de applicatie te zien. Big Blue zegt wel dat de screenshots gebaseerd zijn op plannen. Het uiteindelijke product kan er heel anders uitzien.

Dergelijke mailtoepassingen voor de iPhone zijn belangrijk om het gebruik van de telefoon in het bedrijfsleven te stimuleren. Microsoft Exchange Activesync draait al op de iPhone. Dit is een reden om de iPhone te gebruiken in het bedrijf, volgens de analistenbureau's Gartner en Forrester Research. Zij hebben ook vier andere redenen om de iPhone te gebruiken in de zakelijke markt. Ook noemen ze acht redenen om dat niet te doen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2671776). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×