Managed hosting door True

Getronics bekabelt Europees Parlement

 

Getronics heeft van het Europees Parlement de opdracht gekregen om een groot deel van de bekabeling te vernieuwen. Het gaat om een opdracht met een waarde van 8,5 miljoen euro.

Getronics België mag de bekabeling vernieuwen van de telecommunicatienetwerken in de gebouwen die het Europees Parlement in gebruik heeft in Brussel en Luxemburg. De gunning voor het kavel 'Straatsburg' is niet verleend.

De totale waarde van het kabelvernieuwingstraject (Cablage-EP-2) bedroeg oorspronkelijk 12 miljoen euro, verdeeld over de kavels Brussel (7 miljoen euro), Luxemburg (1,5 miljoen euro) en Straatsburg (4 miljoen euro). Het kavel Straatsburg is echter voortijdig gestopt. De vierjarige overeenkomst die Getronics heeft gesloten bedraagt dus 8,5 miljoen euro. 

Het Belgische Datanews meldt dat Getronics de opdracht heeft binnengesleept ten koste van de huidige leverancier Simac. In België is de kabeldivisie recent hernoemd tot Getronics ICT Building Infrastructure.

Volgens een Nederlandse zegsvrouw is bekabeling een belangrijke activiteit voor Getronics en valt het in de Nederlandse organisatie als infrastructuurproduct onder de 'workspace management business line'. "Denk daarbij aan het bekabelen van datacentra en werkpleklocaties."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2839431). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Het is mooi te zien hoe dit bedrijf opkrabbelt.
Zou dit komen door beter bestuur nu, met iets minder risicovolle expansie drift?.

Knap dat dit bedrijf zo weet te scoren in deze tijden. Zo zie je maar weer het ware ondernemen is van alle tijden.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×