Ilionx neemt activiteiten failliet Netcom over

Dit artikel delen:

Ilionx Group heeft een aantal bedrijfsactiviteiten van Netcom Automatisering overgenomen. Dit bedrijf uit Capelle aan den IJssel is failliet gegaan.

Ilionx Group heeft een groot deel van de failliete boedel van Netcom Automatisering overgenomen. Dit Capelse bedrijf werd eind januari bankroet verklaard. Onder de overgenomen activiteiten vallen de mobiele toepassingen ('Blackberry Enterprise Solutions'). Met de overname van deze tak versterkt Ilionx zijn mobiele dienstverlening voor opdrachtgevers uit de overheid en het bedrijfsleven. De onderneming met zijn hoofdkantoor in Utrecht, beschikt al over diensten op het gebied van Windows Mobile, mSuite en iPhone. Daar komen nu Blackberry-diensten bij.

Ilionx integreert de overgenomen activiteiten van Netcom in zijn divisie Consulting. Volgens algemeen directeur Wiebe de Boer is de Utrechtse ict-dienstverlener de afgelopen jaren autonoom gegroeid, maar is het nu de tijd om verder te groeien via overnames op specifieke terreinen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-03-03T17:09:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.