BAM Infratechniek lijft Ravesteyn in

BAM Infratechniek, een werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep, neemt Ravesteyn over. Dit bedrijf uit Lopik is een telecombekabelaar, actief op het gebied van glasvezeltechniek en coaxkabels.

BAM Infratechniek is onder meer actief in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van ondergrondse telecommunicatienetwerken. De werkmaatschappij van de BAM Groep heeft Ravesteyn uit Lopik ingelijfd. Met deze overname versterkt BAM Infratechniek zijn positie in de telecomsector, vooral met het oog op de verwachte verdere verglazing van de Nederlandse telecommunicatienetwerken Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt. Bij het bedrijf werken zo'n 180 man. Vorig jaar werd een winstgevende omzet behaald van zo'n veertig miljoen euro.

Ravesteyn Kabel- en Montagewerk werd in 1977 door Cees Ravesteyn opgericht voor het lassen van koperkabels en het aanleggen en onderhouden van telefoonaansluitingen voor de toenmalige PTT Telecom. In de loop der jaren heeft Ravesteyn zijn werkzaamheden uitgebreid met werkzaamheden op het gebied van glasvezeltechniek en coaxkabels, inclusief weg- en waterkruisingen.

Ravesteyn zal binnen BAM Infratechniek een aparte business unit vormen, onder leiding van het huidige management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-03-10T12:34:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.