Apple komt met nieuwe iPhone

Dit artikel delen:

Apple komt met een nieuwe iPhone. De iPhone 3G S zou twee keer zo snel zijn als zijn voorganger en heeft een langere levensduur van de batterij. Het nieuwe besturingssysteem van de telefoon, versie 3.0, heeft een aantal nieuwe functionaliteiten, zoals knippen, kopiëren en plakken. Het nieuwe toestel is op 26 juni 2009 in Nederland beschikbaar. Vanaf 17 juni kunnen iPhone-gebruikers het nieuwe besturingssysteem downloaden.

Daarnaast krijgt de nieuwe telefoon stembediening. Hiermee kunnen zowel het apparaat zelf of het iPod-programma op de telefoon worden bediend. Zo kan er met de stem worden aangestuurd wie te bellen, maar ook welke muziek te spelen.

Het nieuwe besturingssysteem bevat naast de knip-, kopieer- en plakfunctionaliteiten ook de mogelijkheid te zoeken in de iPhone, zowel in de mail als in contacten of agenda. Daarnaast kunnen gegevens op afstand worden gewist, als het telefoon is verloren of gestolen met de Remote Wipe-functie. Deze functionaliteiten zijn belangrijke toevoegingen om de iPhone aantrekkelijker te maken voor de zakelijke markt.

De iPhone 3GS komt in een model met 16GB en 32GB.

Hoge waardering

Uit Amerikaans marktonderzoek van november 2008 bleek dat de iPhone een hogere waardering krijgt van zakelijke smartphonegebruikers dan zijn concurrenten. Gebruikers zijn alleen niet tevreden over de levensduur van de batterij.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooi!!! Als we nu ook nog eens de provider zelf konden kiezen voor het abonnement.....

Dat kan, ik heb nu een Iphone 3G met Vodafone, je hebt alleen een buitenalndse versie nodig, maar die zijn wel te vinden in NL. Pas op, een keer aan begonnen wil je niet meer zonder...

Het is hetzelfde als een auto kopen die alleen maar op benzine van Shell kan rijden.
Snap het ook niet waarom ze dit doen.

Hallo allemaal,

Is er iemand die weet of er ooit een iPhone aan zal komen die op normale manier (dus zonder frutsels) 2 of meer SIM-kaarten kan verwerken? Ik hou me aanbevolen.

Door de iPhone op een aantal punten te verbeteren heeft Apple voor de zakelijke markt. Naast een veel snellere dataverbinding is ook de levensduur van de accu veel beter geworden. De integratie in een exchange omgeving functioneerde al feilloos. De iPhone is zijn 'gadget' status ontgroeit.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-09T11:22:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.