Vodafone gaat Live met umts-toestellen

Dit artikel delen:

Vodafone gaat vanaf vandaag ook umts aanbieden op de toestellen van Vodafone Live. De introductie volgt op de eerdere introducties van Vodafone live! umts in Spanje, Italie, Duitsland en Portugal. Een primeur is het dus niet, maar Vodafone loopt in Nederland wel voor op de concurrentie.

Vodafone Nederland biedt vanaf vandaag de eerste umts-diensten via Vodafone live!, de consumentendienst van Vodafone. De introductie van Vodafone live! umts volgt op de komst in februari 2004 van de Vodafone Mobile Connect umts/gprs Datakaart voor zakelijke klanten. 

Vodafone Live 3g geeft klanten de mogelijkheid om de nieuwe umts-technologie uit te proberen en loopt vooruit op de uitgebreide introductie die gepland staat voor de komende herfst. Dan zal het aantal Vodafone live! umts toestellen uitgebreid worden en zullen ook nieuwe diensten worden geintroduceerd.

De introductie van vandaag volgt op de eerdere introducties van Vodafone live! umts in Spanje, Italie, Duitsland en Portugal. Daarmee heeft Nederland dus zeker geen primeur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-16T11:10:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.