Windows Mobile marktplaats komt eraan

Dit artikel delen:

Windows Marketplace For Mobile, Microsoft's tegenhanger van de App Store voor de Apple iPhone, gaat deze zomer nog van start. De mobiele marktplaats richt zich op klanten en ontwikkelaars voor het besturingssysteem Windows Mobile. Dit werd bekend gemaakt tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2009, die onlangs in New Orleans werd gehouden. Windows Marketplace For Mobile distribueert mobiele applicaties. Ontwikkelaars hebben er toegang om applicaties te plaatsen.

Op de marktplaats kunnen ontwikkelaars hun applicaties zetten die kunnen worden gedownload door gebruikers. Ontwikkelaars krijgen bericht of hun applicatie al dan niet is geaccepteerd. Zo niet, dan kunnen ze aanpassingen doen om alsnog geaccepteerd te worden. Microsoft hanteert strenge richtlijnen voor applicaties en content op de marktplaats.

Ontwikkelaars kunnen sinds eind juni applicaties plaatsen. Zodra de eerste Windows Mobile 6.5 apparatuur op de markt komt, wordt de site opengesteld voor gebruikers. Gebruikers die een applicatie kopen op Windows Marketplace For Mobile, maar deze niet bruikbaar vinden, kunnen binnen 24 uur geld terug krijgen.

Windows Marketplace For Mobile is ontworpen voor gebruikers van Windows Mobile 6.5 apparatuur. Ook wordt de marktplaats geschikt gemaakt voor gebruikers van Windows Mobile 6.0 en 6.1.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-23T10:59:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.