Yucat koppelt snelwegcamera’s aan milieuzonesysteem

Dit artikel delen:

Yucat Mobile Business Solutions levert de automatisering voor het milieuzonesysteem van een aantal gemeenten. Met een pda gaan bijzondere opsporingsambtenaren (BOA’s) van bijvoorbeeld Amsterdam, Eindhoven en Tilburg op pad en controleren via dit systeem bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) of een vrachtwagen voldoet aan de milieunormen. In Amsterdam heeft Yucat als eerste snelwegcamera’s gekoppeld aan het milieuzonesysteem.

Yucat Mobile Business Solutions is onlangs genomineerd voor de Skillcity Snelle Groeier 09 Award. Skillcity is het netwerk van ICT-bedrijven in de regio Midden-Nederland. Directeur Jens Steensma: 'Door onze specialisatie in mobiele innovatieve technologie realiseren we de laatste jaren een behoorlijke groei. Toch blijft de groei nog achter bij onze ambities. Het blijft, zelfs in crisistijd, moeilijk om de echt goede mensen te vinden.'

Mobiele oplossingen

Yucat levert een complete mobiele oplossing: applicaties, back-end-systemen, beheer en beveiliging. Daarnaast biedt het bedrijf support en trainingen. Volgens Steensma zal de mobiele markt flink blijven groeien. 'Eerst werd alles intern geautomatiseerd, nu digitaliseren organisaties de buitendiensten. De technologie en bandbreedte maken dat ook mogelijk. De applicaties moeten wel toegesneden zijn op het werk. Een opsporingsambtenaar kan natuurlijk niet wachten tot Windows na drie minuten is opgestart. Je wilt de informatie van een server of netwerk meteen hebben. Automatiseren bespaart niet alleen veel geld, het maakt de kans op fouten ook veel kleiner.'

Skillcity

Skillcity is een zakelijk netwerk voor ict-bedrijven in Midden-Nederland. Het is opgezet om ict-ondernemers te inspireren. Het netwerk van Skillcity heeft inmiddels zo'n 750 leden. Ieder jaar organiseert Skillcity de verkiezing van de snelst groeiende ict-mkb'er in Midden-Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-22T08:26:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.