Agenda-reminder redt derde winnaar online quiz

Dit artikel delen:

Computable heeft de derde hoofdprijs uitgedeeld in de online quiz die wordt gehouden over Vodafone 360. Arjan Hofman uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van de Vodafone 360 Samsung H1-smartphone. Ook zijn de vijf dagprijswinnaars bekend.

De derde winnaar van de online quiz, Arjan Hofman, projectmanager bij TTY Internet Solutions, speelt al alle weken mee, maar was telkens te laat om de weekoplossing in te sturen. 'Meedoen met de dagprijzen lukte me wel, maar door een overvolle agenda, was ik voor de hoofdprijs telkens te laat. Een agenda reminder bood soelaas. 'Hierdoor is het me gelukt om vrijdagmiddag de oplossing te zoeken en in te sturen. En zie daar, ik win de hoofdprijs!'

Zwaar verouderde telefoon

Erg lang kan Hofman niet van zijn gewonnen hoofdprijs gaan genieten. 'Mijn vriendin heeft een zwaar verouderde telefoon, dus geef ik hem aan haar. De oplossing vond ik trouwens wel moeilijk om te vinden, ik raakte in de war door het aantal opgegeven letters. Uiteindelijk kon ik niks anders bedenken en heb ik mijn oplossing maar ingestuurd.'

Arjan Hofman kwam tijdens zijn zoektocht op de vijf antwoorden 'synchroniseert', 'Hyves', 'Facebook', 'automatisch' en 'adresboek' uit. De te vinden slagzin was 'Vodafone 360: synchroniseert alle telefooncontacten en contactpersonen van onder andere Hyves, Facebook, Windows Live Messenger en Google Talk automatisch in één adresboek.'.

Dagprijswinnaars

Naast hoofdprijswinnaar Arjan Hofman zijn er ook vijf dagprijswinnaars door Computable getrokken. Dit zijn Paul van Ballegooij uit Hoogeveen, Jaap Ginder uit Krimpen aan den IJssel, Tim Vlagen uit Ederveen, Mark Striekwold uit Silvolde en Michiel Aubertijn uit Heiloo. Zij winnen een vilten tas uit Nepal, een Formule 1-cap van het team McLaren Mercedes en een paraplu van Vodafone. Inmiddels is de vierde online quiz gestart en zijn dezelfde prijzen te winnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-29T14:44:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.