Nieuwsbrief bezorgt laatste winnaar hoofdprijs

Dit artikel delen:

Computable heeft de vijfde hoofdprijs uitgedeeld in de online quiz die wordt gehouden over Vodafone 360. Ronald van Doorn uit Nijkerk is de gelukkige winnaar van de Vodafone 360 Samsung H1-smartphone. Ook zijn de vijf dagprijswinnaars bekendgemaakt.

Eigenlijk heeft de vijfde en laatste winnaar van de online quiz geluk dat hij de hoofdprijs in de wacht sleepte. 'Ik heb nog maar zeer kort een abonnement op de nieuwsbrief van Computable waardoor ik pas in de vijfde week van deze online quiz van het bestaan ervan afwist', aldus Ronald van Doorn, projectleider bij ontwikkelaar van medische apparatuur Relitech. 'Ik speel dit soort spelletjes nooit en doe ik een keer mee, dan win ik gelijk.' Van Doorn had weinig moeite om de vragen juist te beantwoorden. Hij vond de juiste vijf antwoorden binnen drie minuten. Zegt hij.

Bovengemiddeld slim

Van Doorn wil best prijsgeven hoe hij zo eenvoudig aan de antwoorden kon komen. 'Met de zoekmachine op de website. Daarin voerde ik de keywords uit de vraag in en dan kwam het juiste artikel zo boven. Soms waren de vragen dusdanig direct dat het antwoord zo te vinden was. De zoekmachine werkt net zoals Google, dus eenvoudig. Ik schaar mezelf dan ook niet onder de mensen die bovengemiddeld slim zijn.'

Ronald van Doorn kwam tijdens zijn zoektocht op de vijf antwoorden 'ultieme', 'speciaal', 'ontwikkeld', 'toestel' en 'Vodafone'. De te vinden slagzin was ' Vodafone 360: ervaar de ultieme experience met een speciaal ontwikkeld toestel zoals de Vodafone 360 Samsung H1.'.

Dagprijswinnaars

Naast hoofdprijswinnaar Ronald van Doorn zijn er ook vijf dagprijswinnaars door Computable getrokken. Dit zijn Jeroen Tulp uit Hoogvliet, Lodewijk Verhoeven uit Rijswijk, Nonie van der Munnik uit Oude Wetering, André Saalmink uit Apeldoorn en Jacobus Cazander uit Bunschoten. Zij winnen een vilten tas uit Nepal, een Formule 1-cap van het team McLaren Mercedes en een paraplu van Vodafone. Binnenkort start er een online quiz waarin laptoptassen te winnen zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Computable, bedankt. Inmiddels mijn dagprijs ontvangen: de vilten tas, de cap en de paraplu. Ze zullen zeker hun weg vinden. De cap is voor een neefje die van raceauto's houdt, de tas gaat naar mijn vrouw of een dochter en de paraplu gebruiken we lekker zelf.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-13T10:48:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.