Blackberry-expert GPXS start joint venture in VS

Dit artikel delen:

De Amsterdamse leverancier van Blackberrydiensten en -trainingen GPXS begint een joint venture met Avalon Global Solutions. Dat is een Amerikaans bedrijf dat organisaties adviseert over mobility, het mobiel beschikbaar maken van kantoor- en bedrijfsapplicaties. De twee zetten de gezamenlijke onderneming in de VS op om betere dienstverlening te bieden aan internationale klanten. Dat zegt business development manager Ruud Kaitjily van GPXS.

De joint venture, die de naam Avalon Advanced Mobility Solutions krijgt, gaat als enige in Noord-Amerika de diensten van GPXS verkopen en technisch ondersteunen. Tot dusver werd de technische ondersteuning aan Amerikaanse en internationale klanten vanuit Nederland verzorgd, wat soms problemen gaf in verband met het tijdsverschil.

De bedrijven werkten hiervoor al samen, maar niet vanuit een gezamenlijke onderneming. Kaitjily vertelt dat de joint venture voornamelijk is opgezet om een grote bestaande klant beter te bedienen. Het betreft een Zwitserse multinational. Het gezamenlijke bedrijf wordt geleid door Scott Perry, die afkomstig is van de Amerikaanse vestiging van GPXS.

Diensten en trainingen

GPXS levert managed services en softwareontwikkeling voor de zakelijke smartphone Blackberry. Bovendien verzorgt het bedrijf als enige in Europa uit naam van Blackberry-fabrikant Research in Motion trainingen voor Blackberry-gebruikers en -ontwikkelaars. Bij het bedrijf werken ongeveer 33 mensen, verspreid over vijf locaties (Amsterdam, Gent, München, Madrid en Norwalk, Connecticut).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-06T11:10:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.