UPC levert vaste telefoniediensten aan UMC's

Dit artikel delen:

UPC Business Nederland gaat voor de samenwerkende universitaire medische centra (UMC's) de dienstverlening doen op de vaste telefonie. Het kabel- en telecombedrijf had niet veel concurrentie in de niet-openbare aanbesteding: hij was de enige inschrijver. Over de kosten en duur van het contract zijn geen gegevens bekendgemaakt.

De gunning aan UPC betreft een raamovereenkomst die gesloten is met het overkoepelende orgaan van de samenwerkende UMC's. De ziekenhuizen zullen individueel nu opdrachten afsluiten afsluiten met UPC. Onder de samenwerkende UMC's vallen Universitair Medisch Centrum Groningen, Leids Universitair Medisch Centrum, de Nijmeegse Stichting Katholieke Universiteit, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Vrije Universiteit Medisch Centrum/GGZIngeest en Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Erasmus Universiteit Rotterdam

In de aanbesteding was prijs de belangrijkste wegingsfactor. Verder werd er ook nog gelet op beschikbaarheid en perfomance, calamiteitenscenario's, ip-trunking, projectrealisatie en opleiding, training en documentatie.

Dit is de tweede gunning die UPC in korte tijd in de wacht sleept. Onlangs werd ook bekend dat UPC Business Nederland de dienstverlening op de vaste telefonie bij de Erasmus Universiteit Rotterdam mag doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

In dat kader is onderstaande ook wel leuk te lezen wellicht....

http://www.ed.nl/regio/eindhovenregio/7896857/Huisartsenposten-zeer-slecht-bereikbaar-door-telefoonstoring.ece

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-29T08:39:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.