Frontline en Trinicom zoeken elkaar op

Trinicom heeft met Frontline Systems een partnerovereenkomst getekend. Frontline is een Nederlandse fabrikant van computer telefoon integratie middleware (cti), waaronder voice response systemen, call centers en CTI Servers. Frontline gaat de oplossing van Trinicom in de markt zetten onder de naam Frontline eService Center 'Powered by Trinicom'. Het bedrijf richt zich daarbij met name op het mkb.

Frontline Systems levert op het vlak van call centers maatwerk en standaardproducten en integreert workflow en webtoepassingen. De software van Frontline verbindt crm- en erp-applicaties met telefoonsystemen. Zodoende zijn op het call center alle gegevens van een klant beschikbaar om service te verlenen. Door middel van de introductie van voice response systemen kan het aantal telefoontjes in een call center verminderd worden.
 
Arthur Smit, directeur van Frontline: "Maar niet alleen aan de telefonie-kant neemt de druk op call centers toe, dat geldt ook voor de online-kant. De gestaag stijgende aantallen e-mails moeten onder controle worden gebracht. Met de introductie van web selfservice kan gezorgd worden voor een daling van het aantal binnenkomende e-mails. Ook het telefoniekanaal wordt door het bieden van een online vraagbaak ontlast. Het mes snijdt dus aan twee kanten. De keuze om met Trinicom in zee te gaan is logisch, zij hebben een substantiële basis van tevreden klanten."
 
Wilco Rietberg, directeur van Trinicom: "Frontline heeft met name in het mkb naam en een groot aantal klanten. De eService software die wij leveren wordt niet alleen door grote early adapters gebruikt, ook het mkb is klaar om gebruik te maken van de standaardapplicatie van Trinicom. Het gebruik van internet is wijd verbreid en zal de komende jaren verder toenemen. Reden genoeg om de klanten die je opzoeken in het online kanaal, of dat nu internet of e-mail is, een snelle en kwalitatief goede service te bieden. Een goede ondersteuning over meerdere kanalen kan alleen worden gerealiseerd als je als organisatie één kennisbank gebruikt voor de beantwoording van klantvragen, ongeacht via welk kanaal die vragen gesteld zijn. En dat is precies wat Trinicom doet. De samenwerking met Frontline zal daarom naar verwachting snel z'n vruchten afwerpen, niet in de laatste plaats voor het mkb

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-30T12:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.