CeBIT 2011

Huawei introduceert zakelijke tablet

De Chinese netwerkleverancier Huawei start binnenkort met de levering van een zakelijke tablet in de Nederlandse markt. Het gaat hierbij om de Huawei Ideos S7 Slim. Dit is een 7-inch tablet met touchscreen, 3G en Wi-Fi. De tablet kan volgens de netwerkleverancier als onderdeel binnen een telecomoplossing worden gebruikt, bijvoorbeeld met Huawei Telepresence.

Huawei maakte dit bekend tijdens de CeBIT 2011 ict-vakbeurs in Hannover. Het gaat om de Huawei Ideos S7 Slim touchscreen tablet. Het apparaat werkt op een het besturingssysteem Android en heeft een display van 7 inch op 800 bij 480 resolutie. De tablet is 12,5 millimeter dik. De Huawei Ideos S7 Slim werkt met verschillende draadloze connecties zoals 3G, GPS, Wi-Fi en Bluetooth. Jeff Scipio, partner management director enterprise department bij Huawei,  zegt dat er in Nederland met een paar service providers wordt gesproken over de verkoop van de tablet in de Nederlandse markt. Bijvoorbeeld met KPN. De tablet kan worden ingezet als onderdeel van het zakelijke portfolio Huawei, zoals telepresence.

Zakelijke markt

Volgens Scipio gaat Huawei meer actiever worden in de verkoop van zijn netwerk- en telecomproducten aan de zakelijke markt. Voorheen werd er alleen verkocht aan telecomaanbieders zoals KPN. Maar nu aast de Chinese netwerklevencier op klanten uit de grootzakelijke markt. Scipio zegt hierbij een breed portfolio aan te bieden op het gebied van datacenters, cloud computing, netwerken en spraak- en videodiensten. Huawei richt zich hierbij op verticale markten zoals de overheid, financiële instellingen, transport en energie- en elektriciteitscentrales.

Computable maakte een korte video over de Huawei Ideos S7 Slim. Hierbij legt Jeff Scipio de mogelijkheden van de tablet uit.

Huawei Ideos S7 Slim

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hoezo alleen voor de zakelijke markt. Wat is dan het verschil met de Huwaei Ideos S7 die Belcompany en Phonehouse voor 349,95 aanbieden? Het woordje "slim". Graag meer uitleg Computable.

Klinkt als een copy van Cisco Cius. Kennelijk genoeg markt voor!

Ja, hoezo alléén voor de zakelijke markt ?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-04T15:22:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.