Koning & Hartman verglaast industrieterreinen

Koning & Hartman heeft opdracht gekregen tot het aanleggen van glasvezelkabel op het Bedrijvenpark H2O rondom het knooppunt Hattemerbroek (A28 en A50) en de industrieterreinen Wezep Noord en Voskuil. De technische dienstverlener realiseert op H2O een NDIX-pop, waarvan naar verwachting zo'n 125 ondernemers gebruik gaan maken. Aandeelhouders zijn de gemeenten Hattem, Heerde (H2) en Oldebroek (O).

De Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek ontwikkelt rondom het knooppunt Hattemerbroek (A28 en A50) een nieuw aan te leggen bedrijvenpark met de naam H2O in de economisch sterke regio rondom Zwolle. Aandeelhouders zijn de gemeenten Hattem, Heerde (H2) en Oldebroek (O). Er is besloten niet voor iedere gemeente een gescheiden bedrijventerrein te ontwikkelen, maar juist gezamenlijk een groot terrein gebruiksklaar te maken.

Aansluitend op het terrein H2O worden de industrieterreinen Wezep Noord en Voskuil voorzien van glasvezelkabels zodat ook op deze terreinen de ondernemers gebruik kunnen maken van het ultra snelle netwerk. Op het Bedrijvenpark H2O wordt tevens door Koning & Hartman een NDIX-pop gerealiseerd. Hierdoor ontstaat volgens het Amsterdamse bedrijf een regionale digitale marktplaats voor ip-diensten, waarvan de ongeveer 125 ondernemers op de drie terreinen gebruik kunnen maken.

K&H

Koning & Hartman (500 man) realiseert kabelprojecten in nieuwbouw- en renovatiegebieden, verglazingsprojecten van gemeenten en is gespecialiseerd in het geschikt maken van bestaande breedbandinfrastructuren voor internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren zijn in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België). Koning & Hartman nam begin juni de activiteiten over van ATC Technology Consultants, een aanbieder van detachering- en consultancydiensten in de telecommarkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Waarom is er niet gekozen voor een partij in de buurt voor de bevodering van de werkgelegenheid in Zwolle en omgeving?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-07T13:35:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.