Apple-specialist uit Rotterdam en Amersfoort failliet verklaard

Microfix koopt onderdelen van Card Services

Dit artikel delen:

Het Leidse ict-reparatiebedrijf Microfix heeft met de curator van het failliet verklaarde Card Services Rotterdam overeenstemming bereikt voor overname van een aantal activiteiten. Hieronder vallen onder andere goodwill, klantenbestanden en servicecontracten van Card Services Rotterdam.

Card Services Rotterdam is op 21 juni 2011 door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Eerder werd Card Services Amersfoort op 6 juli 2010 failliet verklaard. Microfix heeft de activiteiten van beide bedrijven overgenomen. Card Services Rotterdam was een geautoriseerd Apple-serviceprovider en repareerde ook Epson-printers.

Microfix is Apple Authorized Service Provider en onderhoudt large format printers van Epson en HP. Met een netwerk van dertig technici kunnen klanten van Card Services Rotterdam en Amersfoort nu terecht bij Microfix, zo meldt het Leidse bedrijf.

Op de website van Card Services Rotterdam staat dat klanten bij Card Services Zwolle terecht kunnen. Ze kunnen hun Apple-reparatie online aanmelden. Card Services Zwolle is actief op het gebied van systeembeheer, installatie, migratie en consultancy. Wim van Leenen, werkzaam bij Microfix, zegt hierover: 'Cardservices Zwolle heeft al een waarschuwing ontvangen van de curator en hun claim dat zij de voortzetting waren van Cardservices Rotterdam van de site moeten verwijderen. Nu staat er slechts een mededeling en wat reclame.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-28T11:21:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.