One IP pakt Israpunt-personeel sowieso aan

Dit artikel delen:

Ongeacht de uitspraak van het kort geding gaat open source-telefonieleverancier One IP sowieso verschillende Israpunt-medewerkers civiel dagvaarden. Dat zegt mede-eigenaar Peter Roos. Vandaag, woensdag 3 augustus 2011, doet de rechter uitspraak in het kort geding dat One IP aanspande tegen de curator van de failliete KPN-dochter Israpunt.

‘We willen graag alle adressen van de Israpunt-medewerkers hebben om ze te gaan dagvaarden', aldus Roos. Het Israpunt-personeel beschuldigde onder andere One IP voor het faillissement van hun werkgever. One IP pikte dit niet en vroeg de curator om de adresgegevens. Deze weigerde en legde de onderhandelingen met One IP over de boedel stil. Roos: ‘Een vreemde beslissing van de curator, die we hebben aangevochten. Als de rechter oordeelt dat we de lijst niet krijgen, dan hebben we al een aantal namen waarop we actie gaan ondernemen.'

Interview

In een interview met Computable gaat Peter Roos van One IP in op het faillissement van Israpunt en de problemen die beide bedrijven met elkaar hebben. Lees daarom ook ‘Israpunt leefde gewoon op te grote voet'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-03T10:36:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.