Managed hosting door True

Vodafone wijzigt kosten vaste telefonie zakelijk

 

Bedrijven die bij Vodafone een nieuw contract voor vaste telefonie afsluiten, kunnen rekenen op nieuwe beltarieven. Het opstarttarief, dat gerekend wordt zodra de gebelde persoon opneemt of de voicemail aangaat, gaat voor het bellen naar mobiel omhoog.

De prijs per minuut voor bellen naar een mobieltje vanaf een vaste telefoon gaat omlaag. Bedrijven die al een contract hebben lopen bij Vodafone voor vaste telefonie, krijgen niet te maken met deze wijziging. De aanpassing geldt per 1 augustus 2011.

Per minuut kost het bellen van vast naar mobiel tien eurocent, wat vroeger 12 eurocent was. Het opstarttarief is verhoog van 4,2 naar 5,5 eurocent per gesprek. Het telecommunicatiebedrijf denkt hiermee een aantrekkelijker aanbod aan zakelijke klanten te bieden dan eerst.

In totaal telt Vodafone in Nederland 5,1 miljoen klanten. Volgens woordvoerder Jasper Koek maken in totaal 150.000 medewerkers van Vodafone-klanten in het mkb en grootzakelijke segment gebruik van de vaste telefonie van het telecombedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4073719). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Vodafone
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×