Detron is tevreden over eerste half jaar 2011

groei cijfers vergrootglas grafiek

Ict-bedrijf Detron zag de omzet in het eerste half jaar van 2011 met 11 procent stijgen. Hiermee komt de halfjaaromzet van het bedrijf op 52 miljoen euro. In het eerste half jaar van 2010 was dit 47 miljoen. Volgens directeur George Banken is de markt onrustig en afwachtend. 'Vooral beslissingen over de aankoop van hardware en infrastructuur laten op zich wachten.' De drie onderdelen van Detron zijn Finntax, EspritXB en Kender Thijssen. Volgens Banken heeft het trio een stijging in de omzet laten zien.

Detron investeert in bedrijven in de ict- en communicatiedienstverlening voor de zakelijke markt. Finntax sloot de afgelopen tijd een samenwerkingsverband met NEC, EspritXB werd genomineerd voor een Computable Award in de categorie beste 'Netwerk- en Communicatieleverancier' en Kender Thijssen heeft ExpertiseIT overgenomen. Kender Thijssen ziet volgens George Banken weer een stijging in de omzet. Het lijkt erop dat de reorganisatie na de slechte cijfers van het eerste kwartaal 2011 hiermee zijn doel bereikt heeft.

Detron ICT & Telecom Groep

Detron ICT & Telecom Groep is de moedermaatschappij van de ict-dienstverleners Kender Thijssen, EspritXB en Finntax. Elk van deze dienstenbedrijven richt zich op een afzonderlijke discipline en handelt onafhankelijk van de anderen. De bedrijven kunnen onderling wel samenwerken, als de klant dat verlangt. De groep werd halverwege 2008 opgericht en richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-11T16:16:00.000Z Laura Kempenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.