Skype en Logitech sluiten overeenkomst

Dit artikel delen:

Logitech gaat samenwerken met Skype. Als onderdeel van deze samenwerking zal Logitech in Europa, de Verenigde Staten en Canada gratis vouchers bij haar USB headsets bundelen. Wellicht volgen andere delen van de wereld later.

De vouchers van Logitech geven gebruikers recht op maximaal 120 minuten gratis bellen via Skype Out, een prepaid dienst van Skype waarmee gebruikers via internet naar traditionele telefoonnummers kunnen bellen.

Gebruikers van de Logitech usb headsets kunnen dankzij de actie via hun pc gesprekken voeren met vrienden en familie die een (mobiele) telefoon gebruiken. Zo kunnen zij de voordelen ervaren van bellen via Internetboven de traditionele manier van bellen, aldus Logitech.

Consumenten kunnen de Logitech producten die geschikt zijn voor de Skype diensten volgens Logitech herkennen aan het 'Skype Certified' logo op de verpakking. Logitech en Skype sluiten niet uit dat zij in de toekomst ook in de rest van de wereld zullen samenwerken op het gebied van marketing en promotie. Bovendien onderzoeken ze de mogelijkheid om samen producten te ontwikkelen, aldus Logitech en Skype. Eerder sloot Skype al een samenwerkingsovereenkomst met Plantronics. Dat was voor de headsets die je nodig hebt om met Skype van pc naar pc te kunnen bellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Heel leuk idee, maar het zou ook leuk zijn als de reeds bestaande gebruikers, zoals ikzelf reeds uit de beta versie van skype met een stereo usb 3o headset, ook hiervan zouden kunnen profiteren

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-25T13:00:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.