Salesforce.com kiest HTML5 voor CRM op tablet

Dit artikel delen:

Leverancier van online crm-software Salesforce.com introduceert een webdienst op basis van html5 voor het gebruik van crm-software op mobiele apparaten. Via Touch.Salesforce.com zijn bestaande crm-softwareproducten van de leverancier te gebruiken op smartphones en tablets. De data en voorkeursinstellingen van de crm-software worden omgezet in het html5 bestandsformaat, zodat ze via het aanraakscherm te gebruiken zijn. De toepassing moet begin 2012 op de markt komen.

Met de stap naar html5 maakt de leverancier zijn crm-software beschikbaar voor mobiele apparatuur, ongeacht het besturingssysteem van dat apparaat. Html5 is een bestandformaat voor de opmaak van websites en wordt door de leveranciers van verschillende mobiele apparaten ondersteunt, ongeacht het besturingssysteem.

Salesforce.com blijft ook apps ondersteunen en ontwikkelen die voor specifieke apparaten en besturingssystemen zijn ontwikkeld. Het bedrijf stelt dat die apps vooral gericht zijn op specifieke toepassingen. Touch.Salesforce.com is ontwikkeld om volledige crm-suites beschikbaar te maken via mobiele apparatuur zonder concessies te doen aan de functionaliteit van de software en ongeacht het besturingssysteem van dat apparaat.

Dreamforce

Salesforce.com organiseert tussen Dreamforce. Dat gebruikersevenement in San Francisco trekt ongeveer veertigduizend bezoekers. Tijdens de bijeenkomst werd ook de overname van de Israelische leverancier van encryptiesoftware voor cloud computing, Navojo Systems, bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-01T13:19:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.