Nokia rust Symbian Belle uit met Microsoft-apps

Dit artikel delen:

Nokia rust zijn Symbian Belle-smartphones uit met Microsoft-applicaties. Zakelijke gebruikers hebben hierdoor toegang tot hun Office-documenten en -diensten wanneer ze onderweg zijn. De Microsoft-apps komen vanaf het vierde kwartaal van 2011 beschikbaar en omvatten onder meer Microsoft Lync 2010 Mobile, Microsoft OneNote Microsoft Powerpoint Broadcast en Microsoft Document Connection. Deze laatste biedt toegang tot Microsoft Sharepoint.

In de eerste helft van 2012 komen ook Microsoft Word, Excel en PowerPoint beschikbaar. Het is voor het eerst dat deze applicaties dan vooraf geïnstalleerd worden aangeboden buiten het Windows-platform. Voor de Microsoft-applicaties is geen aparte infrastructuur nodig.

De Microsoft-apps zullen als software-update via het mobiele netwerk of een pc te downloaden zijn op de Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia 700, Nokia 701, Nokia 600 en Nokia Oro.

Ook werkt Nokia met Microsoft samen om het beheer van toestellen uitgerust met Symbian Belle, beschikbaar te maken via Microsoft System Center Configuration Manager 2012.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-09T19:44:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.