Alcatel levert umts-netwerk Orange

Dit artikel delen:

Telecomaanbieder Orange Nederland heeft bij Alcatel een de order geplaatst voor het leveren van haar umts-netwerk. Orange Nederland treedt met deze aankondiging in de voetsporen van andere 'Orange-landen'. Daarnaast hebben Orange in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk deze maand ook al hun commerciële lancering aangekondigd.

Deze order betreft het gehele Orange umts-netwerk in Nederland. Door een gestructureerde, gefaseerde aanpak zorgt Orange voor een naadloze, snelle aanpassing en uitbreiding van de huidige infrastructuren. Klanten profiteren uiteindelijk niet alleen van een snellere verbinding, maar zullen tevens gebruik kunnen maken van nieuwe mobiele datadiensten.
 
David Holliday, ceo van Orange Nederland: "Met deze overeenkomst leggen we het fundament voor de toekomst, waardoor onze klanten gewaarborgd zijn van supersnelle verbindingen. Onze klanten - zowel zakelijk als de consument - zijn van een ding zeker: alle diensten, dus ook die gebruik maken van umts, zullen de Orange uitstraling hebben: relevant, persoonlijk en waar voor je geld.De toekomst is niet alleen mooi, maar ook nog eens snel."
 
"Alcatel is blij met deze samenwerking. De visies van beide organisaties lopen synchroon op het gebied van 3g, waardoor de klant binnenkort optimaal van deze technologie kan profiteren met de service waar Orange bekend om staat", aldus Guus Bengsch, vice president enelux Alcatel.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-15T13:10:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.