AkzoNobel kiest voor Cisco TelePresence

Dit artikel delen:

Verf- en chemicaliënproducent AkzoNobel heeft een driejarig contract gesloten met Orange Business Services voor de implementatie van Cisco TelePresence in vijftien vestigingen. In het miljoenencontract zijn netwerkupgrades, apparatuur, implementatie, onderhoud en beheer vastgelegd.

AkzoNobel wil de TelePresence-software gebruiken om de  samenwerking tussen projectteams die over de wereld verspreid zijn makkelijker te maken. De kantoren van de Nederlandse multinational bevinden zich onder andere in Brazilië, China, India, Canada en Zweden.

B2B-dienstenleverancier Orange Business Services is een tak van France Telecom-Orange die jaarlijks 11,2 miljard euro omzet. Het werkt inmiddels zeven jaar samen met AkzoNobel en levert voornamelijk beheerdiensten. Met de implementatie van TelePresence kan het verfconcern business-to-business vergadersessies houden met leveranciers en klanten. Ook kunnen cursussen via virtueel vergaderen worden gedaan, zodat er minder gevlogen hoeft te worden en dat is voordelig voor de CO2-reductie. AkzoNobel wil graag zijn goede positie in de Dow Jones Sustainability Index voor groene bedrijven behouden en waar mogelijk verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-30T14:38:00.000Z Laura Kempenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.