Ook iOS 5 en iCloud scoren goed

Apple verkoopt iPhone 4S ruim 4 miljoen keer

Dit artikel delen:

Apple heeft in de eerste drie dagen sinds de introductie op 14 oktober 2011 al meer dan vier miljoen exemplaren van de nieuwe iPhone 4S verkocht. Bovendien is het nieuwe besturingssysteem iOS 5 binnen vijf dagen na de release al door meer dan 25 miljoen klanten geïnstalleerd. Verder hebben ruim twintig miljoen klanten zich aangemeld voor de online opslagmogelijkheid iCloud.

De iPhone 4S is momenteel te koop in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk en zal vanaf 28 oktober in nog eens 22 landen verkrijgbaar zijn, waaronder Nederland. Tegen het einde van dit jaar moet iPhone 4S in meer dan zeventig landen te koop zijn. Volgens Apple zijn er twee keer zoveel iPhones verkocht als indertijd bij de iPhone 4. Het bedrijf dankt de goede verkopen aan de combinatie die mogelijk is met iOS 5 en iCloud.

De iPhone 4S heeft een dual-core A5-chip, een compleet nieuwe camera met geavanceerde optische technologie, 1080p video-opnamefunctionaliteit met HD-resolutie en Siri, een intelligente assistent die je vragen kunt stellen. DeiPhone 4S is verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering van 16 GB, 32 GB en 64 GB.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik denk dat de ellende met de BB daar goed aan heeft bijgedragen!

Eerst even lezen www.phonestory.org en dan afvragen of weer een nieuwe wel zin heeft.

En in maart met de iPhone5 weer zoveel?

Apple timed hun nieuwe producten op het juiste moment. Veel van de iPhone 3gs gebruikers hadden hun 2 jaar erop zitten en 'moesten' dus een nieuwe telefoon hebben. Daaruit kan je ook opmaken dat ze zich prima bij Apple voelen als klant.

Wie overigens onlangs nog de uitzending van Tros Radar heeft gezien weet ook dat dankzij de support van Apple niet iedere gebruiker nou zo blij is met Apple. Er is zelfs kans dat de Nederlandse consumenten autoriteit Apple op de vingers tikt met een boete vanwege het negeren van de (Europeese) wetgeving omtrent garantie.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-17T15:41:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.