Datacenterspecialist Equinix start marktplaats

Equinix, een aanbieder van datacenterdiensten, start een online marktplaats. Op deze Equinix Marketplace kunnen klanten, partners en leveranciers aan elkaar diensten bieden, zoals bandbreedte en oplossingen voor een betere applicatiebeschikbaarheid. Dit zegt Eric Schwartz, baas van Equinix in Europa.

De Equinix Marketplace is een nieuwe dienst voor bedrijven die klant, leverancier of partner zijn van de Equinix International Business Exchange (IBX)-datacenters. Volgens Schwartz gaat het hierbij om potentieel vierduizend partners die met elkaar via de marktplaats zaken kunnen doen. Leveranciers kunnen bijvoorbeeld nieuwe klanten vinden door netwerkdiensten aan te bieden, bijvoorbeeld voor betere applicatiebeschikbaarheid.

Elk bedrijf kan een eigen profiel aanmaken in de Equinix Marketplace. Daarna kunnen ze hun diensten aanbieden, zoals netwerkconnectiviteit of private cloud diensten. Klanten zoals Bloomberg, Verizon, Syniverse, GoGrid en Abovenet, doen al mee. 

Introduction to Equinix Marketplace

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-29T17:21:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.