Windows Phone-marktplaats biedt 50.000 apps

Dit artikel delen:

Windows Phone Marketplace, de online applicatiewinkel voor de Windows Phone van softwareleverancier Microsoft, biedt meer dan vijftigduizend verschillende apps. In november 2011 werden er nog veertigduizend apps aangeboden.

Dit meldt de All About Windows Phone. Het gaat om apps voor zakelijke applicaties, games en toepassingen. Niet alle apps zijn beschikbaar. De laatste maanden zijn zesduizend apps offline gehaald omdat ze niet aan de eisen van Microsoft voldeden. Ongeveer 42,655 apps zijn alleen beschikbaar in Noord-Amerika. Volgens All About Windows Phone worden dagelijks gemiddeld 265 apps aan de Windows Phone Marketplace toegevoegd. In november 2011 was dat gemiddeld 165 apps per dag.

De App Store van Microsoft biedt nu vijftigduizend apps die worden geleverd door dertienduizend verschillende softwareleveranciers en ontwikkelaars.  Dat is aanzienlijk minder dat de Apple App store die een half miljoen apps biedt en Google Android Market dat 380.000 apps biedt. Maar het aanbod van Windows Phone apps is razendsnel toegenomen sinds de introductie van de nieuwe Windows Phone 7 in oktober 2010.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Er komen inderdaad veel apps bij maar ik sta toch echt we te wachten op de app van marktplaats. Staat deze er misschien ook nog aan te komen?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-30T12:33:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.