Vodafone betrekt nieuw kantoorpand

Dit artikel delen:

De Nederlandse medewerkers van telecomaanbieder Vodafone werken vanaf 2 januari 2012 in een gloednieuw pand. Vodafone verhuist van Amsterdam Sloterdijk naar het Oosterdokseiland in de hoofdstad. Er zal een gedeelte van de directie werken en ongeveer driehonderd medewerkers.

Het pand aan Simon Carmiggeltstraat 6 is nog niet officieel geopend, want dat doet burgemeester Van der Laan op 11 januari 2012. De telecomaanbieder is op de zesde tot en met de elfde verdieping gevestigd. Elke verdieping heeft een eigen thema dat met de strategie van de telecomaanbieder samenhangt. Zo staat op de zevende verdieping mobiel werken centraal. De ceo van Vodafone Nederland, Jens Schulte-Bockum, wil dat mobiel werken een grotere rol gaat spelen binnen het bedrijf en dat is precies wat er op die verdieping merkbaar is.

Schulte-Bockum: 'Wonen, werken en leven moeten naadloos in elkaar over kunnen lopen. Daarom is het goed dat ons pand makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar is, zodat medewerkersn niet in de file hoeven te staan.' Op de zevende verdieping is een treincoupé aangepast tot werkplek. Op de achtste verdieping is een Red Room, waar live te zien is wat mensen tweeten over Vodafone-klanten op sociaal netwerk Twitter.

Videoconferentie

Via videoconferentie kunnen medewerkers contact houden met hun collega's van de vestigingen in Maastricht en Eindhoven. Vodafone heeft in Nederland 5,3 miljoen klanten en is daarmee tweede grootste telecomaanbieder in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-02T10:04:00.000Z Laura Kempenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.