Verizon vormt nieuwe zakelijke divisie

De Amerikaanse telecomdienstverlener Verizon gaat wereldwijd een afdeling toevoegen aan zijn organisatie. Het gaat om Verizon Enterprise Solutions, wat de bedrijfs- en overheidsoperaties van bedrijven gaat monitoren. Ook in Nederland wordt deze afdeling gecreëerd, maar hoe dit wordt vormgegeven is nog onbekend.

John Stratton, die inmiddels achttien jaar bij Verizon werkt, wordt de wereldwijde leider van Verizon Enterprise Solutions. Hij bekleedde daarvoor de functie van coo van Verizon Wireless. De nieuwe afdeling wordt toezichthouder van alle producten die Verizon biedt voor bedrijven, de groothandel en overheden op het gebied van mobiliteit, cloud en netwerken. Verizon denkt dat klanten volledige ict-oplossingen willen en brengt dit samen in de nieuwe afdeling. De leverancier verwacht zo van klanten beter te kunnen helpen op het gebied van ict- en telecomdiensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-03T14:01:00.000Z Laura Kempenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.