Managed hosting door True

Reitsma koopt BelCompany-zakelijk van Vodafone

 

Ict- en telecomdienstverlener Reitsma Groep heeft voor een onbekend bedrag BelCompany Business Solutions van Vodafone overgenomen. Met de overname van de zakelijke activiteiten van BelCompany wil Reitsma verder groeien op het gebied van telecom- en ict-diensten. De zeven medewerkers en alle contractuele verplichtingen van BelCompany Business Solutions gaan over naar Reitsma Groep.

BelCompany Business Solutions is gespecialiseerd in het adviseren van klanten op het gebied van zakelijk mobiel bellen. Na de overname van BelCompany door Vodafone paste dit bedrijfsonderdeel niet meer binnen de strategie van de organisatie.

Reitsma Groep is al ruim vijftien jaar ict- en telecompartner van KPN en Vodafone voor het mkb in Midden-Nederland. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en verleent diensten op het gebied van zakelijke telecommunicatie, waaronder mobiele telefonie, mobiele data, vastmobiel-integratie, reparaties van mobiele telefoons, carkit-inbouw, vaste telefonie (VoIP), unified communications en dsl-verbindingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4356218). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Vodafone
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×