Interactive Intelligence levert IAK telefonieplatform

Dit artikel delen:

Telecomdienstverlener Interactive Intelligence heeft zijn Customer Interaction Center (CIC) aan IAK Verzekeringen geleverd. Hiermee realiseert IAK betere telefonische bereikbaarheid en korte wachttijden aan de telefoon. Telecomleverancier Brightware heeft het telefoniesysteem geïmplementeerd.

Zowel de tachtig medewerkers van de klantenservice als de ruim driehonderd andere medewerkers maken vanaf eind 2011 actief gebruik van het nieuwe systeem. Met CIC krijgt IAK flexibele werkplekken, wordt het eenvoudiger thuiswerken, kunnen hogere servicelevels worden afgesproken door snellere reactietijden, wordt de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd en is het beheer veel eenvoudiger.

Eisen

Een verouderde telefooncentrale was de directe aanleiding voor de selectie van een nieuw systeem. Belangrijke eisen waren de kosten, flexibiliteit, beschikbaarheid en beheergemak. CIC voorzag hierin. Alle werkplekken zijn nu flexibel en medewerkers kunnen op iedere computer inloggen. Dat geldt ook voor het thuiswerken; inloggen betekent veilig gebruik maken van alle functionaliteiten zonder privételefoonkosten.

Voor de supervisors van de klantenservice geldt dat gesprekken beter worden verdeeld over de beschikbare medewerkers en dat gebruik wordt gemaakt van zogenaamde wrap-up-codes en skills. In combinatie met de grote hoeveelheid beschikbare managementinformatie leidt dit direct tot hogere servicelevels.

Met de ingebruikname van CIC is ook het bedrijfscontinuïteitsplan gewaarborgd. Op een aparte lokatie loopt een tweede server mee waarop in geval van nood teruggevallen kan worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-28T11:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.