Gemnet en mITE brengen HNW naar gemeente

Dit artikel delen:

Telecomdienstverlener mITE en ict-serviceprovider voor de lokale overheid Gemnet gaan samenwerken om gemeenten te begeleiden naar mobiel werken en mobiel beleid. Het nieuwe werken (hnw) is een belangrijk onderdeel binnen dit mobiliteitsvraagstuk.

In de samenwerking levert mITE de mobiliteitsoplossingen via het overheidsnetwerk van Gemnet. ‘Het nieuwe werken is een onderwerp dat sterk leeft bij onze klanten', zegt directeur van Gemnet Heimen Visser. ‘Met de specialistische kennis van mITE op het gebied van mobiele technologieën en werkprocessen kunnen we gemeenten beter adviseren om succesvol mobiel te werken.'

Speciaal voor gemeenten die over willen stappen op hnw ontwikkelde Gemnet de Digitale Werkomgeving Gemeenten (DWG). Dit is een flexibele werkplek uit de cloud. Ter ondersteuning hiervan ontwikkelde Gemnet ook oplossingen als Veilige Web Ingang en SSL Telewerken om eenvoudig en veilig altijd en overal toegang tot e-mail en werkplek te hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-26T10:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.