Logica gebruikt Enterprise Mobility-platform Veliq

Dit artikel delen:

Enterprise managed mobility-specialist Veliq heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met ict-dienstverlener Logica. Logica en Veliq ontwikkelen samen de integratie van SAP-toepassingen met MobiDM. Tevens gaat Logica onder eigen merknaam de mobility as a service (MaaS)-oplossing MobiDM aan klanten leveren.

‘Onze klanten vragen steeds vaker om een beheeroplossing voor mobiele apparatuur, die schaalbaar is en snel kan worden geïmplementeerd', zegt Maurice Gordijn, practice manager SAP NetWeaver bij Logica. ‘Tegelijkertijd moet zo'n oplossing te integreren zijn met gerelateerde services en de eigen bedrijfsomgeving. In samenwerking met Veliq kunnen wij die klantbehoefte invullen. Verder helpen wij als co-developmentpartner om MobiDM in vergaande mate te integreren met SAP. Met als doel zakelijke toepassingen en apps te ontwikkelen die de back-office systemen van onze klanten altijd en overal mobiel toegankelijk maken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-30T14:34:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.