Koning & Hartman koopt Burgers Ergon Telecom

Dit artikel delen:
Handen schudden

Technologiebedrijf Koning & Hartman neemt de telecomactiviteiten over van installatiebedrijf Burgers Ergon, onderdeel van bouwbedrijf Heijmans. Koning & Hartman verstevigt zo zijn positie binnen de voice-markt. Na de overname zal de omzet over 2012 naar verwachting uitkomen op 110 miljoen euro. De 21 medewerkers werkzaam bij Burgers Ergon Telecom treden in dienst bij Koning & Hartman.

Daar waar Koning & Hartman zich richt op specialisatie binnen voice-oplossingen en bijbehorende diensten, ziet Burgers Ergon dit niet meer als een kernactiviteit. Burgers Ergon Telecom is een gespecialiseerde aanbieder van voice-oplossingen en gerelateerde diensten zoals installatie, onderhoud en beheer voor grote en middelgrote zakelijke klanten, met een focus op overheid en zorginstellingen.

ATC

Koning & Hartman biedt technische producten en diensten aan binnen de telecom, industrie en infrastructuur. Het bedrijf ziet een sterke groei in de behoefte aan beheer en onderhoud van data- en communicatienetwerken en managed voice-oplossingen. De overname van de activiteiten van Burgers Ergon Telecom past binnen de bedrijfsstrategie van het Nederlandse technologiebedrijf. ‘We halen hiermee de juiste kennis, ervaring en certificeringen in huis en versterken onze positie in de voice-markt', zegt Oswald Coene, algemeen directeur Koning & Hartman. ‘Onlangs hebben we besloten samen te werken met Alcatel-Lucent. We zien toekomst in de voice-markt, met de nadruk op onderhoud en beheer, en zijn bereid om hier in te investeren.'

Juni 2011 nam Koning & Hartman ook al het telecomconsultingbedrijf ATC over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-04T11:19:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.