KPN voegt Telfort Zakelijk en Atlantic samen

Dit artikel delen:

Telecomconcern KPN voegt de zakelijke divisie van Telfort en Atlantic Telecom samen tot één bedrijf: Telfort Zakelijk. Vanaf 16 april 2012 is Telfort Zakelijk een aparte BV en zal het zelfstandig opereren in de zakelijke markt naast het KPN-merk. Telfort Zakelijk levert zowel vaste en mobiele telefonie als internet.

Vanaf 16 april 2012 zien klanten een nieuw logo en een nieuwe huisstijl op hun facturen, brieven maar ook online en in de media. Voor bestaande zakelijke klanten van Atlantic Telecom en Telfort verandert er volgens KPN niets. Het totale aanbod van Telfort Zakelijk wordt toegespitsts op zzp'ers en mkb'ers. De huidige mkb-directeur bij KPN Michiel Verhooren gaat leiding geven aan Telfort Zakelijk. Verhooren was ook al algemeen directeur van Atlantic Telecom.

Eind 2010 nam KPN Atlantic Telecom over. Met de overname van die leverancier van telecom- en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) versterkte KPN zijn positie op de mkb-markt in Nederland. Telfort werd halverwege 2005 door KPN overgenomen voor een bedrag van één miljard euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-17T10:47:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.