Detron opent Microsoft Experience Center

Dit artikel delen:
Detron Microsoft Experience Center

Ict-dienstverlener Detron heeft zijn Microsoft Experience Center in het Utrechtse Veenendaal geopend. In dit demonstratiecentrum laat Detron zien hoe het nieuwe werken in de praktijk werkt met Microsoft-functionaliteiten en HP-apparatuur. In het center worden verschillende demonstraties gegeven en zijn moderne apparaten als tablets en smartphones te gebruiken.

‘De arbeidsmarkt is enorm in beweging', zegt ceo Detron ICT Solutions Marco Lesmeister. ‘Kijk alleen al naar de nieuwe generatie werknemers die plaats- en tijdsonafhankelijk willen werken. Dat is één van de voordelen van het nieuwe werken.'

Bij de opening spraken Dick van Gaalen van HP en Hans van der Meer van Microsoft over de voordelen van het nieuwe werken, waaronder slimmer samenwerken, dalende ict-beheerkosten en een verlaging van de kooldioxide-uitstoot.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het was een zeer inspirerende en motiverende middag in Veenendaal. Ook al is het onderwerp niet meer zo nieuw, er was voor iedereen wel een bevestiging of een opsteker voor de strategie en uitvoering in het eigen bedrijf. Het voorheen wat holle atrium is onder hoge tijdsdruk omgetoverd tot een prachtig decor met goed geoutilleerde werkplekken en demonstratie mogelijkheden. Knap werk.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-26T11:14:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.