PWN optimaliseert IT-omgeving met Tensing

Dit artikel delen:

Drinkwaterbedrijf PWN vernieuwt zijn it-omgeving ter verbetering van de service- en storingsorganisatie. Tensing levert zijn Mobility Platform voor de vernieuwing van de planning en (mobiele) applicaties voor in het veld. PWN wil alle mobiele processen vanuit één systeem kunnen ondersteunen.

PWN gaat gebruik maken van de vijf planningsapplicaties Dispatch, Scheduler, Customer Portal, Mobile Workflow en Mobile GIS. Voor PWN is het noodzakelijk om mensen in het veld aan te sturen en te ondersteunen met de juiste middelen. Hiervoor worden de modules Mobile Workflow en Mobile GIS onderling gekoppeld en ingezet.

De buitendienstmedewerkers maken gebruik van laptops. Op kantoor wordt de Tensing-omgeving gekoppeld aan de SAP-backoffice van PWN. Tensing levert de gehele oplossing als private cloud-dienst. Dat betekent dat PWN werkt op een (virtueel) private ict-infrastructuur. Het bedrijf heeft volledige controle over data, beveiliging en kwaliteit en heeft nagenoeg geen beheer- en onderhoudstaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-26T14:02:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.