AppSense neemt Rapsphere om BYOD over

Dit artikel delen:

Softwareleverancier AppSense neemt voor een onbekend bedrag Rapsphere over. Deze leverancier van mobile information management-oplossingen stelt cio's in staat om veilig een bring your own device (byod)-beleid in de onderneming te introduceren en beschermt bedrijfsapplicaties en data op mobiele apparaten. De overname zal naar verwachting nog het tweede kwartaal van 2012 worden afgerond.

De overname is de allereerste acquisitie voor AppSense en betekent een uitbreiding van gebruikersvirtualisatie binnen de mobiele enterprise. AppSense krijgt hiermee de beschikking over uitgebreidere beheers- en it-managementmogelijkheden ten behoeve van werknemers die zelf willen kiezen hoe en waar zij werken.

Alle werknemers van het Amerikaanse Rapsphere treden toe tot AppSense. AppSense ontwikkelt de mobiele technologie van Rapsphere verder door binnen het AppSense-gebruikersvirtualisatieportfolio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Geweldig product en pas heel goed bij filosofie van AppSense.
Voor de duidelijkheid, deze oplossing is gericht op beveiliging van apps en data en voegt een beveiligingslaag toe aan je BYOD-beleid (dit betekent dat dit beleid al in je organisatie moet bestaan!)In tegenstelling tot andere MAM (Mobile Application Management)oplossingen, is de flexibiliteit van deze oplossing zeer hoog en afhankelijkheid(van het soort app, OS en data) is zeer weinig tot niks!!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-09T10:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.