Managed hosting door True

Reitsma Groep koopt Leeuwenborg Consultancy

 

Handen schudden

Reitsma Groep heeft telecomdienstverlener Leeuwenborg Consultancy uit Alphen aan den Rijn overgenomen. Met de overname breidt Reitsma zijn positie als ict- en telecomdienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf uit, met name in het midden van Nederland. Begin dit jaar kocht het bedrijf uit Amersfoort al Belcompany Business Solutions, het zakelijke bedrijfsonderdeel van Belcompany.

Leeuwenborg Consultancy is gespecialiseerd in het oplossen van complexe mobiele telecommunicatieproblemen en het overnemen van telecombeheer. Het bedrijf is officieel Vodafone Business Network Partner. Er werken vijf mensen.

Reitsma werkt al zo'n tien jaar samen met Leeuwenborg, maar verwacht door de overname gezamenlijk meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan klanten. Leeuwenborg blijft vanuit het kantoor in Alphen aan den Rijn opereren, maar de naam verandert wel in Reitsma.

Reitsma

Reitsma Groep is al ruim vijftien jaar ict- en telecompartner van KPN en Vodafone voor het mkb in Midden-Nederland en de Randstad. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en verleent diensten op het gebied van zakelijke telecommunicatie, waaronder mobiele telefonie, mobiele data, vast/mobiel-integratie, reparaties van mobiele telefoons, carkit-inbouw, vaste telefonie (VoIP), unified communications en dsl-verbindingen. Er werken zo'n vijftig man.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4527919). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.