Mendix zoekt naar de beste mobiele app

Dit artikel delen:

Leverancier van enterprise app-platformen Mendix organiseert de 'Mobile App Challenge'. Vanaf vandaag, 1 augustus 2012, kan iedereen zich inschrijven en meedingen naar de prijs voor beste mobiele app, gemaakt met het Mendix App Platform. Tijdens Mendix World, dat op 4 en 5 oktober in de Cruise Terminal Rotterdam plaatsvindt, kiest een jury de beste app. Deelnemers krijgen gratis toegang tot Mendix World en maken kans op een gratis cloud-licentie.

Deelnemers kunnen gratis gebruik maken van het Mendix-platform waarop enterprise mobiele apps kunnen worden gebouwd en geplaatst in de cloud. De mobiele app kan een stand-alone app zijn of een app die geïntegreerd is met bestaande systemen of online diensten.

Een jury selecteert de beste mobiele apps die op 4 oktober tijdens Mendix World strijden om de Mendix Mobile App Challenge Award. De jury kijkt hierbij naar gebruiksvriendelijkheid, look en feel en waarde voor de business.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Schrijf je in op: http://www.mendix.com/mendix-world-2012/appchallenge/

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-01T11:22:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.