Detron Telecom start vervang- en reparatiedienst

Dit artikel delen:

Detron Telecom Solutions start in augustus 2012 een nieuwe business unit met de naam Detron Replace & Repair Services. De vervang- en reparatiedienst voor mobiele telefoons richt zich op mkb-bedrijven, grootzakelijke klanten en zorg- en overheidsorganisaties. Naast zakelijke klanten kunnen ook particulieren gebruik maken van de diensten van de nieuwe business unit.

Detron Replace & Repair Services wordt geleid door de nieuw benoemde Wilfried Gradus, die eerder ervaring opdeed bij KPN, Orange en directeur was bij de vervang- en reparatiespecialist ProAssist. Zijn nieuwe business unit biedt een vervangservice, apparaatmanagement, een support desk en reparatiediensten.

De afdeling bestaat nu uit een klein clubje van vier man in Raamsdonksveer, dat zal worden uitgebreid. ‘Het device management gaan we vanaf de start zelf doen, de support en het vervangen ook. De overige diensten zullen door ons aanvankelijk worden ingekocht bij derden', zegt directeur Gradus. ‘Mogelijk gaan wij ook gebruik maken van de dienst van een verzekeraar. Voor al die zaken zijn er een aantal bekende spelers in de markt. Nee, wie we gaan inschakelen is nog niet bekend. We voeren nu gesprekken daarover. In een latere fase gaan we kijken of het verstandig is dit ook in eigen huis te doen.'

Finntax

De nieuwe business unit is onderdeel van Detron Telecom Solutions, tot voor kort bekend onder de naam Finntax.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-10T10:47:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.