mITE Systems breidt uit naar Duitsland

Dit artikel delen:
Duitsland

De Nederlandse enterprise mobility-leverancier mITE Systems heeft sinds woensdag 21 november 2012 een eerste buitenlandse vestiging. mITE GmbH is gevestigd in het Duitse Bonn. Na Nederland gaat mITE ook Duitse bedrijven adviseren en facilliteren op het gebied van mobiliteitsvraagstukken.

Vanuit business development werd er al langer naar nieuwe mogelijkheden uitgekeken om naar het buitenland uit te breiden. ‘Meerdere mogelijkheden zijn de afgelopen jaren voorbij gekomen, maar geen van deze voelde als de juiste’, zegt Richard van Lent, business development director bij mITE. ‘Met de tussenkomst van twee zeer ervaren ‘oudgedienden’ binnen de Duitse mobilitymarkt voelde het meteen goed en hierop konden binnen enkele maanden de belangrijkste stappen gezet worden. Met de aanstelling van Uwe Marquardt en Michael Kretschmer, krijgt mITE GmbH er een enorme bron aan ervaring bij en daarnaast hebben beide heren gedurende hun loopbaan een enorm netwerk opgebouwd.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-22T13:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.