Microsoft verlengt goudstatus StartReady

Microsoft verlengt voor het vijfde opeenvolgende jaar het Gold Certified Partnership met StartReady op het gebied van Communications en Application Development. Deze erkenning geeft partners een kwaliteitsstempel ten aanzien van een aantal competenties. Er wordt hierbij onder andere gekeken naar het kennisniveau van de medewerkers, de aangeboden producten, de klanttevredenheid, de minimale omzet en de klantreferenties. Elk jaar wordt er opnieuw naar de scores op deze parameters gekeken.

Voor StartReady is de Communications-competentie van belang vanwege de specialisatie van het bedrijf in Microsoft Lync-oplossingen. De certificering voor applicatieontwikkeling laat zien dat de add-ons die StartReady ontwikkelt goed aansluiten op de Microsoft-technologie. StartReady kan de certificering gebruiken in alle landen waar het bedrijf actief is, zoals de Verenigde Staten, Engeland en natuurlijk Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als Computable een artikel gaat plaatsen over alle bedrijven die Gold partner zijn, worden, of blijven, dan krijgen we het er maar druk mee. Of is het zo bijzonder dat StartReady nog steeds Gold Partner is?

Tsja.. We begrijpen ook wel dat dit een ingezonden stukje is van een adverteerder, maar Computable zou kunnen overwegen om een selectie te maken van stukjes die wel een geen info bevatten. Als een bedrijf de Gold status krijgt of behoudt terwijl ze dat niet verdienen is dat nieuws en moet dat zeker vermeld worden. De vraag is nu of we bovenstaand stukje met die gedachte in het achterhoofd moeten lezen...

Beste Pieter, in komkommertijd neem je weleens berichten mee die in hoogtijdagen de website niet halen. Dat zijn redactionele afwegingen. Ik kan je wel vertellen dat StartReady geen adverteerder bij ons is.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-03T09:44:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.