AND levert geodiensten aan Moovit

Dit artikel delen:

De Rotterdamse digitale kaartenmaker AND is een samenwerking aangegaan met het Israëlische Moovit. Deze leverancier van smartphone apps voor het openbaar vervoer gaat AND API Services in combinatie met real-time gegevens voor geocodering en routering gebruiken. De data van Moovit worden gegenereerd door een gebruikersgemeenschap, die anoniem real-time informatie over het openbaar vervoer bijdraagt tijdens de reis. De Moovit app is wereldwijd gelanceerd in 27 grote metropolen en is beschikbaar voor iPhone en Android telefoons.

Volgens AND-bestuursvoorzitter Hugo van der Linde is de overeenkomst met Moovit in lijn met de eerder aangekondigde strategische koers om maatwerkoplossingen te leveren en te implementeren.

Moovit helpt gebruikers de beste route te vinden, op basis van real-time informatie gegenereerd door de gebruikers-community en andere gegevensbronnen. De verwachte aankomsttijd wordt live aangepast tijdens de reis en de voertuigen kunnen worden gevolgd op de kaart. De reisplanner kiest de beste route uit verschillende openbaarvervoerroutes (bus, trein, tram en metro) en volgens real-time omstandigheden die door andere gebruikers worden gemeld. Verder kunnen gebruikers crowd-sourced rapporten opvragen met vertragingen, drukte in het voertuig of op het station, routebeoordelingen, en dergelijke.

AND levert wereldwijd digitale kaarten en locatiegebaseerde diensten. Het bedrijf richt zich op het toevoegen van locatie-intelligentie en grote verzamelingen geo-data.

Mootiv

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij AND

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-27T11:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.