Siemens benoemt Trends ICT tot Premier Partner

Dit artikel delen:
Handen schudden

Siemens Enterprise Communications heeft de Rotterdamse ict-diensten- en productenleverancier Trends ICT Groep benoemd tot Premier Partner in de specialisatie ‘Large Enterprise Systems’. Volgens Trends ICT is het bedrijf de eerste partner van Siemens met deze status in Nederland. Het bedrijf levert Siemens-producten als OpenScape Voice en de VoIP-platforms HiPath 3000 en HiPath 4000.

Siemens Enterprise Communications is een leverancier van end-to-end bedrijfscommunicatie-oplossingen. Het bedrijf is eigendom van een joint venture van The Gores Group en Siemens AG. De joint venture is ook eigenaar van Enterasys Networks, dat netwerkinfrastructuur en beveiligingssystemen levert.

Met de toekenning van het certificaat ‘Large Enterprise Systems’ zegt Trends ICT in staat te zijn om nog duidelijker het productportfolio van Siemens Enterprise Communications in de markt te zetten. Het gaat daarbij om producten als OpenScape Voice en de VoIP-platforms HiPath 3000 en HiPath 4000. 

Volgens René Hochstenbach, algemeen directeur van Siemens Enterprise Communications Nederland, straalt de toekenning van de hoogste partnerstatus aan Trends ICT Groep ook af op zijn organisatie. 'De certificatie van Trends onderstreept dat we succesvol zijn in Nederland met ons large enterprise portfolio.'

Partnerprogramma

Het Siemens partnerprogramma Go Forward! bestaat uit drie niveaus die kunnen worden behaald door geregistreerde wederverkopers van Siemens Enterprise Communications. 

Select is het instapniveau, waarmee partners een begin kunnen maken met de specialisatie als partner. De select partner kan hiermee de dienstverlening verbeteren door toegang tot onder meer technische ondersteuning vanuit Siemens. 

Met het Plus-certificaat wordt deze ondersteuning verder uitgebreid, onder meer door oplossingen voor meer specifieke situaties en maatwerk mogelijk te maken. 

De Premier-status geeft de partner toegang tot alle faciliteiten in het partnerprogramma, zodat de klant kan rekenen op het best mogelijke maatwerk en de meest uitgebreide technische ondersteuning.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-16T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.