HC&H maakt corporaties warm voor papierloos iBabs

Dit artikel delen:

HC&H Consultants heet een samenwerkingsverband gesloten met MSI Communication. Daarbij is afgesproken om het product iBabs aan te bieden aan woningcorporaties. Dit is een tool voor papierloos vergaderen. iBabs is onder andere in gebruik bij diverse overheidsinstanties, waaronder het ministerie van Veiligheid en Justitie, diverse gemeenten en waterschappen. Ook gebruikt een aantal woningcorporaties, waaronder Zeeuwland, de toepassing.

HC&H is een adviesbureau voor woningcorporaties. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar voor diverse  corporaties iPad-trainingen verzorgd. Tijdens deze trainingen werd regelmatig de vraag gesteld om meer de diepte in te gaan over de mogelijkheden van digitaal vergaderen, aldus HC&H. Het adviesbureau heeft naar aanleiding hiervan een aantal tools voor digitaal vergaderen getest op gebruiksvriendelijkheid, gemak, beveiliging en toekomstbestendigheid. In iBabs Pro van MSI Communication zegt HC&H een tool en bedrijf gevonden die aan deze criteria voldoet. Het bureau biedt woningcorporaties een totaalpakket waarbij HC&H zowel de applicatie levert alsook de training verzorgt.

MSI Communication de ontwikkelaar van iBabs, is in 1995 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van softwareoplossingen voor de ondersteuning van bestuurlijke processen. Een van de oplossingen is iBabs Pro op de tablet waarmee overheden en bedrijven papierloos kunnen vergaderen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-05T09:29:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.