Quicknet met ADSL2+ op proef in Utrecht

Dit artikel delen:

In Utrecht is internetaanbieder Quicknet gestart met een proefproject ADSL2+.De eerste resultaten van deze zes maanden durende test zijn veelbelovend.

QuickNet is eind vorig jaar in Utrecht gestart met de voorbereidingen van een proef met adsl2+. Een kleine groep gebruikers testen de verbinding voor zogenaamde TriplePlay-diensten: de combinatie van adsl-internet, telefonie en streaming-tv. In de eerste fase van de proefperiode zijn alleen breedbandinternet en telefonie beschikbaar, in een later stadium wordt streaming-tv toegevoegd. 

De eerste resultaten van de proef zijn veelbelovend. Tester Peter Hilhorst uit Utrecht is zeer tevreden. De zeer hoge internetsnelheid wordt voor vrijwel alle denkbare internetfuncties als zeer goed ervaren. Ook de kwaliteit van telefonie wordt uitstekend genoemd. Hilhorst, die als eerste is aangesloten op het QuickNet adsl 2+ netwerk: “Al mijn vrienden willen nu komen kijken of het werkelijk zo snel gaat als ik zeg dat het gaat”.

Er is overigens nog ruimte voor een paar testaansluitingen. Via de postcodecontrole kunnen belangstellenden kijken of ze mee kunnen doen aan deze proef.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-24T11:57:00.000Z Redactie Computable/Computer Idee
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.