Good Technology opent kantoor in Amsterdam

Dit artikel delen:

Good Technology, een Amerikaanse leverancier in mobiele beveiliging, heeft een kantoor in Amsterdam geopend om de groei in de Benelux te ondersteunen. De groei is een gevolg van een stijgende lokale vraag naar mobile device management en mobiele beveiligingsoplossingen. Met het nieuwe kantoor breidt het bedrijf zijn aanwezigheid op de Europese markt uit. Naast Amsterdam heeft Good Europese kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken en Italië.

Met de technologie van Good Technology kunnen zowel grote als kleine organisaties hun data en apparaten veilig beheren. Ook zijn er tools voor veilige e-mail, agenda-informatie, contactdetails, documentdata en browser-toegang. Volgens het softwarebedrijf hebben organisaties in de Benelux steeds meer aandacht voor mobiele beveiliging door recente incidenten van inbreuken op beveiliging.

Good Technology beweert het afgelopen jaar meer dan honderd nieuwe klanten in de Benelux te hebben opgetekend, waaronder Rijkswaterstaat en Schiphol. Bij de luchthaven loopt een 'byod tablet-programma' waarbij het bedrijf de mobiele beveiliging heeft geleverd. 'Good Technology is de enige mobiele beveiligingsleverancier die het hoogste niveau van certificatie voor iOS en Android heeft verkregen. Ze ondersteunen ons goed in de migratie van alle mobiele telefoons naar de nieuwe smartphones naar keuze van onze medewerkers', aldus Kees Jans, chief information officer van Schiphol.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-12T12:51:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.