Lumidee neemt Shop4telecom over

Dit artikel delen:
Handen schudden

Shop4telecom Nederland is onderdeel geworden van de Lumidee-groep. Beide bedrijven hebben een sterke marktpositie in headsets, verschillende soorten telefoons en portofoons. Door een samenvoeging van deze bedrijven hoopt Lumidee zijn positie in de markt verder uit te bouwen. De overname zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2014 worden afgerond. Sander Derksen, voormalig directeur van Shop4telecom, wil zich geheel concentreren op zijn andere bedrijf IPN Headsets.

Lumidee is opgericht in 1993 en is gespecialiseerd in het leveren van communicatie-oplossingen voor helpdesks, kantooromgevingen en meldkamers. Het bedrijf heeft een kantoor in Vught en een kantoor in Barcelona. Directeur is Martijn Pijnenburg.

Naast de overname zijn beide partijen overeengekomen dat Lumidee als Benelux-distributeur optreedt van de producten die IPN Headsets verkoopt. Sander Derksen, directeur IPN Headsets, geeft aan dat de uitrol van het eigen merk IPN dusdanig veel tijd in beslag neemt dat het runnen van twee bedrijven teveel werd. 'Mijn focus gaat nu uit naar het uitbouwen van IPN Headsets NV. Het voeren van een wereldwijd merk en het ondersteunen van distributeurs over de gehele wereld is de doelstelling voor de toekomst. Soms moet je dan keuzes maken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-10T17:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.